SOFTWARE VOOR MMPI®-2 / MMPI®-A / MMPI-2-RF®

Software voor afname en scoring van de MMPI®-2 / MMPI®-A en de MMPI-2-RF® is beschikbaar voor computers met windows (XP-Vista-7-8-10) besturingssyteem. De software die u installeert via een link die u per e-mail ontvangt, maakt gebruik van een USB-hardwaresleutel (dongle) die ook de credits registreert die u verbruikt bij het verwerken van afnames. Navullen van credits geschiedt telefonisch, per fax, via email of vanuit het programma zelf. Zie hiertoe de helpfunctie in het programma.

Om in het bezit te geraken van een gebruikerslicentie van deze software dient u een licentie-overeenkomst in te vullen. Deze kunt u via email aanvragen (u vindt ze ook op deze pagina).

Diverse bestanden die gerelateerd zijn aan de MMPI®-2 / MMPI®-A / MMPI-2-RF® software kunt u vinden op deze pagina.

Voor ondersteuning bij moeilijkheden met het gebruik van de software kunt u een serviceabonnement nemen, zoals hier omschreven (nieuw tabblad). Voor informatie over problemen waarvan we weten dat ze kunnen optreden kunt u terecht op deze pagina (opent in een nieuw tabblad). Het is wellicht zinvol om daar even naar te kijken voordat U de software aanschaft.