EQ-i 2.0


EQ-i 2.0 - Procedure certificering

Klik hier voor het gedetailleerde draaiboek certificering

Via de link hierbeneden kunt u zich aanmelden voor de EQ-i 2.0 certificering. De kosten bedragen € 1.600,00 per persoon. PEN is een CRKBO geregistreerde instelling, zodat over dit bedrag geen btw behoeft te worden berekend. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding. Hierna is annuleren schriftelijk nog mogelijk tot uiterlijk 6 weken voorafgaand aan de certificeringsperiode, die ingaat op het moment dat de link om toegang te verkrijgen tot het online-certificeringsdeel aan u is verzonden. Bij annulering op een later tijdstip worden € 200 annuleringskosten in rekening gebracht.

Noodzakelijke materialen en een online afname- en beheersaccount zijn bij de kosten inbegrepen. Dit geldt ook voor maaltijden en overnachting in of nabij de certificeringslocatie.

De EQ-i Workshop wordt in diverse landen gegeven, aan de hand van een oorspronkelijk door de MHS Organizational Effectiveness Group opgesteld draaiboek, en door daartoe expliciet in Canada door MHS gecertificeerde trainers. De workshops worden afgesloten met een (online) toets over de aangeboden stof. Bij voldoende resultaat kan men in het bezit komen van een formeel door MHS uit te geven certificaat, en worden opgenomen in een internationaal bestand van gecertificeerden. Voor de workshop wordt uitgegaan van minimaal een HBO/academisch werk- en denkniveau. In verband met bestudering van het (online) manual, het online eLearning deel, en sommige handouts dient men over voldoende kennis van de Engelse taal te beschikken. Deelnemers dienen de test zelf (voorafgaand aan de workshop) in te vullen (bij kosten inbegrepen); de eigen uitslagen maken nadrukkelijk op interactieve wijze deel uit van de workshop. De workshop omvat een uitgebreide kennismaking met de EQ-i. Voorts wordt er (tijdens het in-class gedeelte) uitgebreid ingegaan op interpretatie en feedback, met name in de vorm van oefeningen. Het invullen van een EQ-i en het bespreken van de eigen resultaten maken integraal deel uit van de certificering, die soms enige confronterende momenten in zich kan bergen.

Klik hier om het aanmeldformulier (PDF) in te vullen. Na invulling bent u in de gelegenheid het formulier te printen, ondertekenen, en het aan PEN te verzenden.
Ik ben gecertificeerd voor de BarOn EQ-i; kan ik ook EQ-i 2.0 gebruiken?

Welke organisaties gebruiken de Bar-On EQ-i?

T-E webdesign: 2006
PEN
Psychodiagnostics