digitale rondleiding door het Talent Assessment Portal

Het Talent Assessment Portal (kortweg Portal of TAP) biedt aan gebruikers van de EQ-i 2.0 de faciliteiten die zij nodig hebben om hun respondenten de test te laten invullen en de ingevulde testen te verwerken. Het geeft ook overzicht over zaken als uitstaande uitnodigingen, ingevulde testen, eerder gescoorde afnames, etc.

Het Portal is voorzien van een gedetailleerde Engelstalige handleiding die gebruikt kan worden om vertrouwd te raken met de werkwijze van het systeem. Voor mensen die het prettig vinden om het Portal te leren kennen middels een geleide introductie bieden wij een digitale rondleiding aan waarin we het gebruik ervan laten zien aan de hand van enkele gesimuleerde voorbeelden. Maximaal drie mensen volgen gelijktijdig de excursie die ongeveer een uur in beslag neemt; houdt U rekening met mogelijk uitloop door vragen of discussie.

U kunt zich middels onderstaand formulier aanmelden voor een dergelijke rondleiding. Telkens als wij drie aanmeldingen ontvangen hebben, nemen wij contact op met de belangstellenden om tot een afspraak te komen voor de rondleiding. Ongeacht het aantal aanmeldingen zult U nooit langer dan een maand hoeven wachten voordat wij contact met U opnemen om een afspraak te maken. Als we niet binnen de maand na Uw aanmelding tot drie belangstellenden komen, vindt de rondleiding toch plaats voor de mensen die op dat moment zijn aangemeld.

Om de rondleiding te kunnen volgen heeft U een computer nodig die verbonden is met het internet en geluid kan weergeven. Om met Uw gids te kunnen spreken is een microfoon vereist. Kosten voor deze rondleiding bedragen € 51,50 waarbij geen btw wordt berekend.


Aanmelden


Vult u a.u.b. onderstaande velden in (groen gemarkeerde velden zijn vereist):
Organisatie/Bedrijf
Achternaam
Voorletter(s)/Geslacht man vrouw
Titulatuur
E-mailadres
Big registratienummer noodzakelijk voor accreditatie
CORRESPONDENTIE:
Adres
Postcode / Plaats  
Telefoon
Land
FACTUUR: Invullen indien afwijkend van bovenstaande
Adres
Postcode / Plaats
Referentie
Evt.: BTW-nummer


Opmerkingen/Extra Informatie:


Door op verzenden te drukken meldt u zich aan. U ontvangt een bevestiging. Wijzigingen/invoerfouten voorbehouden.

E-mail mij een kopie van dit formulier. (vereist een geldig e-mailadres)
Ik heb kennis genomen van de algemene voorwaarden en stem er mee in.Contact PEN: de heer M. de Waal. Telefoon: 0481-465565.

Uw laptop beschikt waarschijnlijk over alles wat U nodig heeft om de rondleiding te volgen.

T-E webdesign: 2006
PEN
Psychodiagnostics