workshops eq-i 2.0 voor psychologen - pen psychodiagnostics - rino zuid
 -

 

Nog nooit is emotionele intelligentie zo belangrijk geweest als nu, met veel mensen (en met name ook jongeren) gekluisterd aan hun schermen en bedreven in het “teksten” maar die tegelijkertijd nauwelijks nog met elkaar praten. Via de sociale media wordt alleen het psychologisch frontoffice versterkt, de sociaal wenselijke kant, het ‘liken’ en dit gaat ten koste van training in het psychologische backoffice, daar waar de diepere emoties huizen en waar het reguleren van deze emoties een opgave is die iemand kan behoeden voor psychische aandoeningen. Juist nu is wetenschappelijk verantwoorde meting van Emotionele Intelligentie een belangrijk thema. De EQ-i 2.0 is in dit verband een waardevol en voor de psycholoog gemakkelijk inzetbaar instrument gebleken. Klik hier voor meer informatie over het EQ-i 2.0 model.

In een middag wordt u aan de hand van uw eigen EQ-i 2.0 profiel bekend gemaakt met de EQ-i 2.0 en de vele toepassingsmogelijkheden van de EQ-i 2.0 vragenlijst binnen uw praktijk of organisatie.

In principe worden workshops meerdere malen per jaar aangeboden, op diverse locaties. Incompany workshops bij uw organisatie in overleg. Incompany workshops zijn in principe besloten. Zie beneden voor data.

De workshops met open inschrijving worden gegeven op middagen van 13.30 tot 17.00 uur. Wisselende locaties, zie beneden. PEN Psychodiagnostics organiseert, in samenwerking met RINO Zuid, deze workshopmiddagen van 13:30 tot 17:00 in Hotel Nijmegen Lent. Na aanmelding dient u (online) de EQ-i 2.0 in te vullen. De workshopleider (drs. Theo Bögels) zal tijdens de workshop de rapportages uitreiken en toelichten. Uw investering bedraagt € 175,00 inclusief scoring en rapportage van de EQ-i 2.0. Bovendien wordt voor elke deelnemer een online account aangemaakt om de EQ-i 2.0 binnen de eigen praktijk of organisatie te kunnen inzetten.

Doelgroep/instapniveau: Master of Doctoraal psychologie. Overig: in overleg.

Inschrijven


Workshops door Drs. Theo Bögels

Vult u a.u.b. onderstaande velden in (groen gemarkeerde velden zijn vereist):
Organisatie/Bedrijf
Achternaam
Voorletter(s)/Geslacht man vrouw
Titulatuur
E-mailadres
Big registratienummer
CORRESPONDENTIE:
Adres
Postcode / Plaats  
Telefoon
Land
FACTUUR: Invullen indien afwijkend van bovenstaande
Adres
Postcode / Plaats
Referentie
Evt.: BTW-nummer

Selecteer uw keuze(s) hieronder:


EQ-i 2.0 voor psychologen
 X donderdag 11 oktober 2018, Hotel Nijmegen Lent, Nijmegen-Lent
 X vrijdag 14 december 2018, Hotel Nijmegen Lent, Nijmegen-Lent (VOL)
 X vrijdag 29 maart 2019, Hotel Nijmegen Lent, Nijmegen-Lent
vrijdag 13 december 2019, Hotel Nijmegen Lent, Nijmegen-Lent
Meerdere data worden ingevoerd zodra bekend. Bij veel belangstelling (mail uw interesse aan Maarten de Waal of Susan Colley) kan een extra workshop worden gepland. Vanaf 12 personen locatie naar keuze, in overleg.

Opmerkingen/Extra Informatie:


Door op verzenden te drukken meldt u zich aan. U ontvangt een bevestiging. Wijzigingen/invoerfouten voorbehouden.

E-mail mij een kopie van dit formulier. (vereist geldig e-mail adres)
Ik heb kennis genomen van de algemene voorwaarden en stem er mee in.

 

Bel voor informatie met Maarten de Waal of Susan Colley van dinsdag t/m vrijdag tussen 09:00 en 12:30 of tussen 13:30 en 17:00 uur:

0481 465 565

T-E webdesign: 2006-2016
PEN
Psychodiagnostics