Het Talent Assessment Portal (kortweg Portal of TAP) biedt aan gebruikers van de EQ-i 2.0® de faciliteiten die zij nodig hebben om hun respondenten de test te laten invullen en de ingevulde testen te verwerken. Het geeft ook overzicht over zaken als uitstaande uitnodigingen, ingevulde testen, eerder gescoorde afnames, etc.

Het Portal is voorzien van een gedetailleerde Engelstalige handleiding die gebruikt kan worden om vertrouwd te raken met de werkwijze van het systeem. Voor mensen die het prettig vinden om het Portal te leren kennen middels een geleide introductie bieden wij een digitale rondleiding aan waarin we het gebruik ervan laten zien aan de hand van enkele gesimuleerde voorbeelden. Maximaal drie mensen volgen gelijktijdig de excursie die ongeveer een uur in beslag neemt; houdt u rekening met mogelijk uitloop door vragen of discussie.

U kunt zich middels onderstaand formulier aanmelden voor een dergelijke rondleiding. Telkens als wij drie aanmeldingen ontvangen hebben, nemen wij contact op met de belangstellenden om tot een afspraak te komen voor de rondleiding. Ongeacht het aantal aanmeldingen zult u nooit langer dan een maand hoeven wachten voordat wij contact met u opnemen om een afspraak te maken. Als we niet binnen de maand na uw aanmelding tot drie belangstellenden komen, vindt de rondleiding toch plaats voor de mensen die op dat moment zijn aangemeld.

Om de rondleiding te kunnen volgen heeft u een computer nodig die verbonden is met het internet en geluid kan weergeven. Om met uw gids te kunnen spreken is een microfoon vereist. Kosten voor deze rondleiding bedragen € 0,00 waarbij geen btw wordt berekend. Docent: drs. Huub Schaeks.

Hieronder kunt u inschrijven voor de rondleiding

uw gegevens

factuuradres