Als u bent (uw organisatie is) geregistreerd als gebruiker van MMPI®-2, dan kunt u onderstaand formulier gebruiken om (digitale) producten daarvoor te bestellen. Ook een optie is telefonisch bestellen, van woensdag t/m vrijdag; zie onder contact. Als u nog niet bent geregistreerd, kunt u informatie daarover vinden op deze pagina: eerste aanschaf.

Als u niet bekend bent met onze software voor afname en scoring van MMPI®-2, zult u hieronder diverse termen tegenkomen die u niets zeggen. Een korte introductie van die software vindt u op deze pagina: software voor afname en scoring.

Voor het bestellen van een aanvulling van de credits voor uw huidige licentie kunt u gebruik maken van deze pagina: credits aanvullen.

factuuradres

In onderstaande lijst vindt u onze producten rondom MMPI®-2.

basispakket: handleiding, vragenboekjes, antwoordbladen en een hoofdlicentie met 25 verwerkingen.

€ 815,00

handleiding

€ 61,25

vragenboekjes (per 20)

€ 77,75

antwoordbladen (per 20)

€ 17,00


hoofdlicentie (uw eerste licentie) software voor afname en scoring zonder dongle (u heeft al een dongle voor MMPI®-A of MMPI-2-RF®)

€ 409,50

hoofdlicentie (uw eerste licentie) software voor afname en scoring met dongle met

vervolglicentie (uw tweede, derde, … licentie) software voor afname en scoring zonder dongle (u heeft al een dongle voor MMPI®-A of MMPI-2-RF®)

€ 227,00

vervolglicentie (uw tweede, derde, … licentie) software voor afname en scoring met dongle met

upgrade van uw software van versie 1 naar versie 2

€ 208,50


set van 5 mail-in-bladen (antwoordbladen met vooraf betaalde verwerking door PEN Psychodiagnostics)

€ 149,00

set van 5 mail-in-bladen voor profielen met ingesloten Nijmegen Rapport

€ 199,00

Totaal: € excl. btw

Om deze bestelling te verwerken zal PEN Psychodiagnostics de ingevulde gegevens opslaan en verwerken in overeenstemming met de algemene voorwaarden. Hieronder vinkt u aan dat u daar expliciet mee instemt.